Våre instruktører - 2020

Maria

MARIA HAGEN (27 år) Daglig leder og rideskolesjef 
Underviser idag alle nivåer fra nybegynner opptil viderekommen i rideskolen samt treninger for oppstallører og medlemmer med egne hester. Høsten 2020 underviser hun mandager og onsdager

Bakgrunn: Vært aktivt medlem hos Molde Rytterklubb siden 1998. Konkurrert aktivt i sprang og dressur, opptil 120cm og MB dressur. Utdannet ridelærer 1 fra Norsk hestesenter, mastergrad i idrettsvitenskap og holder på med NRYFs trener 1 utdannelse. Er i tillegg stildommer 1 fra NRYF. Har idag to egne hester, hvor det ene er hennes aktive konkurransehest Storgaards Lady Sinclair og har en unghest MHs Duchess Sinclair (f.2019) som skal bli hennes fremtidige stjerne.
 

Silje Poulsen (23 år ) Instruktør

Høsten 2020 underviser hun fast tirsdager og torsdager i klubbens rideskole. I tillegg underviser hun på weekendleir og enkelte privattimer.

Bakgrunn:
Silje studerer nå Sport Management ved Høgskolen i Molde. Hun ridd siden hun var 6 år. Som ponnirytter ridd både dressur, sprang og feltritt, men etter hun gikk over på hest satset på dressuren. Har konkurrert opptil MA på nasjonalt nivå. I tillegg har hun vært ungdomsrepresentant for Grenland Ryttersportsklubb. Har undervist privattimer og vært instruktør både på rideleir på Langedrag.

Ida-Elin og Kuling

 

Eva Mundheim Roset ( 17 år) Vikar og assistent på rideleir.
Leder av klubbens juniorstyre, assistent på rideleir og vikar på ridekurs. Har vært ansvarlig for barnebursdager og ponniklubb i stallen. Høsten 2020 er hun fast inne på mandagene.

 
Bakgrunn:
Eva har tidligere ridd flere år i klubbens rideskole, men har de siste årene gått over til å ha forhesten Joppe i privatstallen.

Ida-Elin Røstad Hansgård ( 29 år ) Instruktør

Ida underviser alle nivåer i rideskolen fra nybegynner opptil viderekommende. I tillegg underviser hun privattimer for oppstallører og medlemmer. Våren 2020 ute i svangerskapspermisjon.

Bakgrunn:
Aktivt Medlem i Molde Rytterklubb over flere år. Utdannet trener 1 fra Danmark og Dressurdommer 2 hos NRYF. Fagbrev i hestefaget. 
Konkurrerer aktivt innen dressur med sin fjordingshingst Kuling, sammen har de konkurrert opptil MA dressur, samt EM og Nordisk. Driver idag Stall Sundedalen, som tilbyr undervisning, oppstalling, tilridning og innridning av hest.  

 Nina og Adante

Nathalie Dalen Heggem (26 år)

Har vært vikar i klubbens rideskole i flere år, og har hatt faste nybegynnere og lett øvet grupper. Underviser idag fast hver fredag i rideskolen.

Bakgrunn:

Nathalie har vært mangeårig medlem i klubben, og har hatt flere hester oppstallet på klubbens senter. Idag har hun fjordhesten Elvira som hun konkurrerer aktivt innen sprang og dressur.

Nina Lyngfoss (21 år) Vikar og leder på rideleir
Har vært vikar i klubbens rideskole i flere år samt jobbet som assistent og leder på rideleir. Tidligere leder av klubbens juniorstyret. Praksiskandidat våren 2020 og underviser grupper på tirsdager.

Bakgrunn: "Født og oppvokst" i rideskolen. Har ridd i rideskolen i mange år og hatt flere forhester opp gjennom tidene. Startet på ridelærerutdannelsen hos Norsk Hestesenter høsten 2019. Er nå utdannet ridelærer 1 og påbegynt ridelærer 2.  Fikk sin første hest Adante høsten 2019, sammen har de konkurrert opptil LA dressur med mål om å jobbe seg videre opp i klassene. .


 

 

 
IDA SOFIE MALO (22 år) Vikar og leder på rideleir.
Har jobbet i rideskolen i mange år, som assistent, ridelærer, leder på rideleir og dommer på ride-knappen. Tidligere leder av klubbens juniorstyret.

Bakgrunn: "Født og oppvokst" i rideskolen, vært her i 13 år og stortrives. Begynte å ri når hun fylte 6 år, og har lært det meste av vår alles kjære Gribsvads Axe. Har hatt et par forhester gjennom årene, men trives nå best på fjordingen sin Tina. Konkurrerer også litt, for det meste innen dressur. Studerer idag til å bli barnehagelærer ved Høgskolen i Volda og arbeider på sommerene på rideleirene hos klubben.