Gry Hegdal/Noreens Boy (arkivbilde fra Sulaspretten, foto: Lisa Westad)

På Sula Rideklubb 14.-16. september:
Kretsmesterskap Sprang 2012


 Hanna Fuglseth Heggdal/Saffier. Foto: Reidun Monsholm

Emilie Nordset/Korride (Arkivbilde fra Sulaspretten. Foto: Lisa Westad)
 
Maria Hagen/Storgaards Lady Sinclair. Foto: Reidun Monsholm
 
Inger Bergum/Theresia. Foto: Reidun Monsholm


MOLDE RYTTERKLUBB stilte med 6 ekvipasjer til årets KM:
 
Ponniekvipasjer:
Stine Sæther Stange og Teddy (kat 3), Emilie Annedotter Nordset og Koridee (kat 2) og Gry Engeseth Hegdal med
sin Noreens Boy (kat 1).
 
I hesteklasser stilte følgende ekvipasjer:
Hanna Fuglseth Heggdal og Timberlands Saffier, Maria Hagen og Storgaards Lady Sinclair og Inger Bergum med sin Theresia.

 
Tekst: Inger Bergum
 
Årets KM fant sted i Langevåg. Det voldsomme regnværet stoppet hverken arrangøren; Sula Rideklubb, de deltakende ekvipasjer, deres medhjelpere eller publikum som hadde tatt turen til Sula denne KM-helga.
Og baneforholda tålte utfordringen med all nedbøren, spesielt fredag og lørdag, og banemannskapet holdt ut og var blid og smilende til tross for høljregn og vind! Oppvarmingen ble holdt i ridehuset.
 
KM-Lag ble avholdt fredag, og på laget stilte Emilie/Koridee (100 cm), Hanna Fuglseth Heggdal/Saffier (110 cm), Maria Hagen/Lady Sinclair (110 cm), og Inger Bergum/Theresia (120 cm).

Etter at de tre første på laget hadde gjennomført sine runder med flott innsats – var sisterytter på 120cm litt uheldig og glemte av et hinder i farta – og ble  eliminert – og dermed eliminasjon av laget totalt ..og en nedtur for hele laget såklart. Men alle tok det med godt humør, bortsett fra ho som rei feil....
 
 
 

Lørdagen skulle det kåres KM vinnere for ponni - alle kategorier.
KM debutanten Stine Sæther Stange gjorde en imponerende  prestasjon med sin Teddy – hvor de etter 2 omganger vant SØLVMEDALJE for ponni kategori 3! (bildet på forsiden).
 
Men det stoppet ikke der – Gry Engeseth Hegdal og Noreens Boy utførte en vel så imponerende  innsats – hvor de etter to omganger etterfulgt av en spennende omhoppning red inn til en BRONSEMEDALJE for ponni kategori 1!
 
I ponni kategori 2 kjempet Emilie Annedotter Nordset og Koridee –
og de var såå nær en medalje med sine flotte runder! De kom på kjempefin 3. plass, men det ble dessverre ikke medalje pga av at det ikke var flere enn tre startende tilsammen.
 
I lørdagen åpne klasser startet Inger Bergum /Theresia kl 110 cm Feil og Stil, hvor det ble 5. premiering på ekvipasjen. De stilte også i klasse 120 cm, men pådro seg noe riv og havnet langt ned på lista. Maria Hagen og hennes Lady Sinclair stilte også 120cm, uten å komme på resultatlsta denne gangen.
 
Søndagen fikk noe bedre vær og også litt solglimt!
Den startet bra med at Emilie Nordset/Korride tok da en flott seier i klasse LB ponni – åpen klasse!
 
Det var også kåring av KM for hest – individuelle klasser;
Molde Rytterklubb hadde der 2 deltakere; Hanna og Saffier i KM for Junior. Maria og Lady S. stilte i KM for Senior /Yr.
 
Hanna og Saffier red fine runder og kom på en 8. plass totalt etter
to omganger med hinderhøyde 110 cm.
Maria og Lady S. kom dessverre ikke på resultatlista i sin klasse som hadde hinderhøyde 120 cm.
 
Molde Rytterklubb gratulerer spesielt KM-medaljevinnerne - og gir ellers stor honnør for representasjon og innsats fra alle ekvipasjene fra klubben i årets KM!