Plassering på 
Elitestevne 
for Silje

Silje Hestad/Brizett Love Supreme fikk en sterk plassering i MB hest 130 cm på Elitestevne i Porsgrunn i helga.

Helga 19.-22. september dro 4 forhåpningsfulle ryttere fra Romsdalen til Porsgrunn for å delta på et Elitestevne i Grenland. De som reiste var Silje Hestad med hesten Brizett Love Supreme fra Molde Rytterklubb. Fra Fræna Rideklubb dro Ingeborg Bjørsnøs med hesten Desire Van´t Beekhof. Fra Sekken Hestesportsklubb dro Kjell August Sekkenes Westad med hesten Dry Doc Command og fra Sunndal Rideklubb dro Andreas Holte Leangen dro med hesten Lockenkils Spartacus. 

Silje og Brizett stilte til start i 120cm og 130cm på fredagen. Hun fikk en fin runde i 120cm med bare 4 feilpoeng. Hun endte på en 52 plass av 82 startende. På lørdagen stilte hun klassen 125cm. De hadde en fin rundt men pådro seg 8 feilpoeng. De havnet her på en 54 plass av 90 startende. Den siste dagen stilte hun i 130cm. De hadde en fantastisk runde og tok en fortjent 9 plass av hele 70 startende! De hadde 0 feil i begge faser. 

De 4 rytterne merket hard konkurranse. Det var mange flinke ryttere som stilte og det var ofte bare tidels-sekunder mellom vinneren. Det har vært en flott opplevelse og veldig artig å se at flere fra vårt distrikt hevder seg på de større arenaene. En flott erfaring å ta med seg videre!

Utdrag av tekst fra Ingeborg Ivabakken Bjørsnøs