Vel overstått Kretsmesterskap!

Foto: Marianne Brandal Kristiansen (Maz_Foto)

Helgen 4-6.September var klubben arrangør for kretsmesterskapet i dressur for lag og individuelt. Det ble en flott helg med mye god ridning.  Flere av klubbens egne ryttere tok også med premier og medaljer hjem. Fullstendige resultater finner man på horsepro.

 

Fra egen klubb:

KM-Lag Ponni

Sølv: Julie Tande og Skoglys Marco Polo & Marilena Holsbøvåg Gjerstad og Queen

Bronse: Mathea Hjellset og Shining Star & Mari Hjellset og Noreens Boy

KM-lag Hest

Sølv: Maria Hagen og Storgaards Lady Sinclair & Ida-Elin Hansgård og Kuling

Bronse: Frida Hoksnes og Endrar, Camilla Kjøsnes og Ernando & Nathalie Dalen Heggem og Elvira.

 

KM-Ponni - Individuelt

Bronse: Julie Tande og Skoglys Marco Polo

 

KM-YR - Individuelt

Sølv: Frida Hoksnes og Endrar

 

Foto: Marianne Brandal Kristiansen (Maz_Foto)

 

 

Vinner av ungdomsprisen 2020!

 

Juniorstyret i Molde Rytterklubb har vunnet 50.000 kroner i Norsk Tippings Ungdomspris for deres banebrytende arbeid med ungdommer. (Pressemelding via NTB)


 

 

Vi er utrolig stolte av å motta ungdomspris for 2020, som gies ut i samarbeid mellom Norsk Tipping, NIF og P4. Det var en ganske lamslått Daglig leder som mottok telefonen rett før sommeren. Grunnlaget for tildelingen var spesielt arbeidet klubben gjør mot ungdommene og også gir de mulighet for sommerjobb. Artikkel fra lokalavisa finner du HER.  (obs. bak betalingsmur). Artikkel fra Hest.no finner du HER.

 

 

Sparebanken Møre Sankthansstevne i dressur.

Helgen 20-21.juni avholdt vi distrikstevne i dressur med innlagt SBM cup til stor suksess. Nesten 40 ekvipasjer til start hver dag, med 15 ekvipasjer fra egen klubb. masse god ridning og god stemning.

 

Fra klubben vant Camilla og Ernando cupen i MC, etter at de tok seier i klassen søndagen.


 

I LC tok Celena og Prince 2.plass begge dager og sammenlagt i cupen!

Vi gratulerer alle våre ryttere med gode resultater!

 

 

 

 

 

 

 

Våre sponsorer:

Sparebanken Møre er klubbens største bidragsyter og har i gjennom TEFT i 2019 og 2020 bidratt slik at vi har kunnet investere i ny traktor og oppgradert klubbens anlegg betydelig. Klubben setter utrolig stor pris på at banken ser verdien i å støtte oppunder vår aktivitet. 

 

Gjensidige Nordmøre og Romsdal har i 2019 og 2020 vært en betydningsfull støttespiller for klubben. Deres bidrag har gjort at vi har kunnet oppgradere ridebanene våre inne og ute. Deres bidrag settes utrolig stor pris på.

 

 

 

Påmelding ridekurs høsten 2020

30.06.2020

Påmelding for NYE kurselever til høstens ridekurs er nå åpnet. Påmelding gjøres via online skjema. Se mer info om dette under "Om rideskolen"