Prosjekt Minnerik Sommer  

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og mange ser fram til årets høydepunkt – sommerferien. Mange har store planer for ferien, noe som ofte innebærer Norgesferie, familieturer til hytta og ulike leirtilbud og utflukter. For noen barn er dette ikke en realitet. Mange familier har en økonomisk hverdag som gjør at barna ikke får samme muligheter til å reise på ferier eller aktiviteter som “alle” andre. Spesielt sett i lys av koronasituasjonen som har vært i 2020 og 2021, er nok dette antallet høyere enn noensinne. Dette ønsker vi å gjøre noe med!

I 2019 startet vi opp et nytt prosjekt med gratis sommerleir til barn fra familier med utfordringer knyttet til blant annet økonomi, og delte ut 5 gratisplasser. I 2020 delte vi ut  25 (!) plasser takket være bidrag fra lokalt næringsliv, og i 2021 har vi satt av min. 20 plasser til samme formålet! Hvor mange plasser det blir totalt, er avhengig av støtten vi får i det lokale næringslivet.

 

Et viktig aspekt er at ingen av barna vil vite hvem som har fått sponset plass og hvem som ikke har det.

 

Klubbens sommerleirtilbud er todelt:

Begge tilbudene er dagleir som foregår mellom kl. 9-16 mandag til fredag. Uken avsluttes med en felles avslutning hvor deltakerne får vise fram hva de har lært den foregående uken, med utdeling av diplomer og sløyfer.


Aktivitetsleir - Passer for barn mellom 6- 12 år, med liten eller ingen erfaring med hest. Her rir de 1 gang for dag og ellers har mye lekpregede aktiviteter.

Rideleir - Passer for barn og unge mellom 8-19 år, som har litt erfaring med hest fra før av. Her rir de 2 ganger for dag, og har "egen" hest for uken. Inkluderer en overnattingstur.

 

Vi åpner opp for søknader fra deltakere til prosjektet vårt 1.mai 2021. For å søke plass til årets prosjekt, benytt søknadsskjemaet du finner HER

 

Tildeling av plassene vil foregå fortløpende etter 1.juni.  

 

 

Ønsker din bedrift å være med på et samfunnsløft?

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

 

Kontaktperson:  Daglig Leder Maria Hagen

Mail: Molderytterklubb@gmail.com

mob: 90946057

 

 

 

 

Våre bidragsytere i 2021

 

Sparebanken Møre

Varig Forsikring

Rema1000

Advokatfirmaet Sporsheim

BDO AS

Handelsbanken

VEØY AS

Malermesteren BMV

Gosh Spektrum

Cinderella Eco Group

Bertel O. Steen

Molde Jarnvare

Vikenco

Somfy

Vema Produkter

Bakerhuset Molde

Hjelset Anlegg

 

 

 

 

 

I 2020 var følgende lokale aktører med på laget:

Sparebanken Møre

Gjensidige Stiftelsen

BDO Regnskap

Malermesterne BMV AS

Bratseth AS

Rema1000

Bakehuset Molde

Handelsbanken

Nardo Bil

Bertel O. Steen