Sommerleir 2021

Nok et år inviterer Molde Rytterklubb til rideleir i uke 25, 26, 32 og 33 fra 08.30 til 16.30 mandag til fredag sommeren 2021! 

Rideleiren vil ledes av voksne utdannede og erfarne instruktører, i tillegg til dyktige assistenter. Bilder fra tidligere leirer kan du finne på klubbens facebookside.

 

Sommerens største høydepunkt for hesteglade jenter og gutter! 

 

Rideleir

På rideleir får deltagerne utdelt "egen" hest for uken. Her rir de i snitt 2 ganger for dag, hvor de får prøve seg på ulike øvelser og grener. Instruktørene tilpasser gruppene og hestene etter rytterne og nivå. Slik at alle skal få oppleve mestring gjennom uken. Uken avsluttes med en sprangkonkurranse på fredagen, hvor foreldrene, tanter, onkler og venner kan være med å se på.

 

Deltakerne blant annet få prøve seg på:  

Sprang - Dressur - Gymkhana - Turriding - Caprilli - Bading m/u hest og Grillkveld

- Overnattingstur - Voltige - Kjøring -  Hestestell - Lek og morro

 

Priser: 

medlem kr. 3350

ikke-medlem kr. 3600   

Inkl. i prisen er klubbskjorte til alle deltakerne! 

 

Mulighet for å medbringe egen hest uten ekstra kostnad.

For må medbringes eller kjøpes av klubben. 

 

Aktivitetsleir 

Aktivitetsleir er en dagleir mellom kl. 08.30 - 16.30 i uke 25, 26, 32 og 33 og er et tilbud med rettet mot de aller yngste i aldersgruppen 7-12 år. Leiren arrangeres parallelt med klubbens rideleir. Aktivitetsleir er et lavterskeltilbud, der barna rir 1 gang for dag og ellers har mye lekpregede aktiviteter.

 

Noen av aktivitetene barna kan se fram til i løpet av uken er: 

Ridning - Turridning - Puss og stell - Kjøring - Voltige - Gymkhana - Bading m/hest - Grillkveld - Lek 

 

Ingen forkunnskaper nødvendig!  

 

Pris: 

Medlem kr. 1650
Ikke-medlem  1950 kr 

Klubbskjorte inkludert i prisen. 

Ungdomsuka

I uke 27 inviterer Molde Rytterklubb til ungdomsleir hos oss. Uka er ment som et tilbud mot de mer erfarne ungdommene fra 13-20 år som ønsker ekstra utfordringer. Uken ledes av utdannede instruktører, derav Maria Hagen.

 

Rytterne vil kunne velge spesialisering mot sprang, dressur eller begge deler. Målet med uken er å kunne tilrettelegge i større grad for individuell oppfølging av hver enkelt rytter. 

 

Uken vil blant annet kunne inneholde:

Sprang - Dressur - Sitslongering -  Turriding - Caprilli - Bading m/u hest og Grillkveld - Overnattingstur -  Hestestell - Teori - Stevneforberedelser - 

 

Nivå

Uka legges opp etter nivå til hver enkelt. Tilbudet er rettet mot de som har gjennomført Grønt Kort eller har planer om å gjennomføre det i nærmeste fremtid. Er det usikkerhet knyttet til dette, kontakt Maria.

 

Påmelding til ungdomsuka finner du HER.

 

Mat

Deltakerne uavhengig leirtype tar med egen matpakke hver dag. Det anbefales å pakke en ekstra skive eller to, da av erfaring blir barna ofte veldig sultne gjennom dagen.  Vi stiller med frukt, saft og en is eller to dersom været er deretter. På grillkvelden stiller vi med mat til deltakerne. For deltakerne på rideleir vil frokost og lunsj fredagen i forbindelse med overnattingsturen være inkl.

 

Betaling og påmelding

Plass er sikret når depositum (Rideleir kr. 1500 og Aktivitetsleir kr. 500) er betalt her. Restbeløpet vil bli fakturert nærmere sommeren. Påmelding er bindende. Avmelding etter 1.juni, er depositumet tapt i sin helhet.

 

Påmelding til rideleir og aktivitetsleir gjøres HER

 

Covid-19

Vi følger smittesituasjonen tett og følger til enhver tid gjeldene regler og retningslinjer for arrangement. Et av tiltakene vi har gjort i år er å redusere antall deltakere per uke, og økt fokus på hygiene. Antibac og rengjøringsservietter vil være tilgjengelig og satt fram på strategiske plasser.

 

Spørsmål?

Benytt Molderideskole@gmail.com